16 september 2020
20:15

Älvängens IK (B)

Referat: Stenkullen GoIK/Floda BoIF - Älvängens IK (B)

Tuff bortamatch på Stenkullens konstgräs där segrarna varit lätträknade genom åren. Matchen börjar lite trevande men efter en stund tar vi över lite mer av spelet och skapar lägen och vi sätter våde 1-0 och 2-1, men tyvärr kvitteras bägge de målen lite väl enkelt och 2-2 i paus. I andra halvleks inledning tappar vi återigen kommandot och nu känns det farligt hela tiden när hemmalaget spelade sig runt på kanterna, men idag vann vi bollarna i boxen och lyckades freda målet på ett helt annat sätt. Mycket talade för oavgjort när Anna spelade fram Tilde som sätter bollen i nättaket från 25 minuter, en fantastisk bedrift av en spelare som är yngst på plan. Några minuter senare kommer även 4-2 och det blir segermålet och slutresultatet. Idag fanns den moral som tidigare saknats i många matcher, trots motgångar med billiga mål bakåt och missade målchanser samt en del oerhört förbryllande domslut krigade laget denna kväll hela vägen in i kaklet.